Tule pääsihteeriksi Vasemmisto-opiskelijoille!

Sykkiikö sydämesi vasemmalle? Hallitsetko hallinnon ja excelit? Haluatko olla tukemassa vasemmistolaista opiskelijaliikettä sen kasvaessa entistä vahvemmaksi? Tässä on tilaisuutesi!

Me etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen pääsihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 18.11. alkaen tai sopimuksen mukaan!

Me olemme:

  • vasemmistolaisen opiskelijaliikkeen valtakunnallinen järjestö
  • kaikilla koulutusasteilla toimiva yhteisö (jäsenten tulee olla vähintään 15-vuotiaita)
  • yli 400 jäsenen kasvava opiskelijajärjestö
  • osa vasemmistolaisten järjestöjen perhettä ja poliittisesti aktiivinen vaikuttaja
  • feminististä, punavihreää ja demokraattista yhteiskuntaa ja koulutuspolitiikkaa ajava vaikuttaja ja opiskelijoiden yhdysside

Sinä olet:

  • itsenäinen työntekijä, joka viihtyy osana vasemmistolaista järjestöperhettä
  • kyvykäs suunnittelemaan ja toteuttamaan budjettitaloutta sekä hoitamaan taloushallinnon arkea
  • luotettava tuki ja kannustaja hallitukselle
  • perillä avustus- ja hankehallinnon perusteista

Katsomme eduksi opiskelijajärjestökentän sekä koulutus- ja opiskelijapolitiikan tuntemisen. 

Vasemmisto-opiskelijoiden pääsihteerinä pääset vasemmistolaisen opiskelijaliikkeen ytimeen. Tehtävänäsi on vastata, että hallinto- ja talous hoituu taustalla säntillisesti niin, että järjestön vapaaehtoiset pystyvät keskittymään täysillä vaikuttamistyöhön. Pääset osallistumaan kiinnostaviin seminaareihin ja huolehtimaan toiminnan kehittymisestä sekä tapahtumien järjestelyistä yhdessä hallituksen kanssa. Työssä menestyminen antaa erinomaiset jatkovalmiudet vasemmistolaisen liikkeen parissa työskentelyyn sekä muuhun valtakunnalliseen järjestötoimintaan.

Vasemmisto-opiskelijat etsii pääsihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työsuhde on osa-aikainen ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opintojen tai osa-aikaisen työn rinnalle. Laskennallinen työaika on 18 tuntia viikossa ja työntekijältä odotetaan valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työnantajan toimisto sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 10, 2. krs., Helsinki. Työn suorittamispaikka vaihtelee ja etätyöskentely on mahdollista esihenkilön kanssa erikseen sovittavin ehdoin. Palkka on 1216,08 euroa kuukaudessa ja työsuhde sisältää ateria- ja puhelinedun. Työsuhteessa sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Toivomme tehtävästä kiinnostuneita toimittamaan hakemuksen ja ansioluettelon osoitteeseen puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi 30.10.2019 mennessä.

Lisätietoja:

Toni Asikainen
pääsihteeri
paasihteeri(at)vasemmisto-opiskelijat.fi
puh. 045 644 7880

Lauri Linna
puheenjohtaja 
puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi
puh. 0400 403 506

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *