Vasemmisto-opiskelijoiden kesäseminaari

Tule viettämään myöhäiskesäinen viikonloppu yhdessä Vasemmisto-opiskelijoiden kanssa! Seminaari järjestetään 24.-25.8. Jyväskylässä.

Seminaarimme antaa peruseväät opiskelijapolitiikkaan, aktivismiin ja vaikuttamiseen opiskelijana. Erityisesti pureudumme edustajistovaaleihin, joita järjestetään syksyllä lukuisissa ylioppilaskunnissa ja kaikissa Suomen opiskelijakunnissa, mutta ohjelmaa voi hyödyntää myös toisen asteen opiskelijatoiminnassa ja muussa opiskelijavaikuttamisessa. Voit myös tulla jakamaan jo karttunutta kokemustasi yhdessä opiskelijatoiminnan konkariemme kanssa.

Tässä seminaarissa kuulet missä ja mitä kaikkea juuri sinä voit tehdä punavihreämmän huomisen eteen. Opiskelijaliikkeessä jokaiselle on paikkansa.

Vaikuttamistaitojen ja -tietojen lisäksi ohjelmassa on tutustumista ympäri Suomea tuleviin vasemmistolaisiin opiskelijoihin ja rentoa yhdessäoloa. Tule siis rohkeasti mukaan, vaikka et olisi paikallisessa opiskelijatoiminnassasi aktiivisesti mukana!

Ilmoittaudu seminaariin tästä:

https://forms.gle/ueEGLeNr7R28TaBF9

Lauantaina ennen seminaarin alkamista on mahdollista osallistua yhdessä Jyväskylä Priden kulkueeseen klo 12. Varsinainen seminaariohjelma alkaa klo 14 osoitteessa Taitoniekantie 9. Seminaarin tarkka ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Vasemmisto-opiskelijat korvaa matkakulut, ruokailut ja majoittumisen jäsenilleen.

Halutessaan seminaariin osallistumisesta voi maksaa vapaaehtoisen osallistumismaksun 10 euroa.

Vasemmisto-opiskelijoiden jäseneksi voit liittyä täältä:

https://docs.google.com/forms/d/1wfCvLQ9JeDp0L9hB_km3COIjgVIrkJ8dO3tutAZWy4k/

Mitä? Vasemmisto-opiskelijoiden kesäseminaari – tule suunnittelemaan edarivaaleja ja tutustumaan toimijoihin ympäri Suomea!
Missä? Jyväskylässä
Milloin? 24 – 25.8.
Miksi? Koska yhteen kokoontuminen hyvien tyyppien kanssa ja vieläpä oppimaan uutta on aivan mahtavaa!

Yhteyshenkilö:

Ira Vainikainen
irajuuliavainikainen@gmail.com

Esteettömyys: Tapahtumatila on valitettavasti esteellinen, sillä sisäänkäynnillä on kynnys ilman luiskaa. Wc-tiloihin on käynti rappusia alas.

Turvallisemman tilan periaatteet: Vasemmisto-opiskelijat noudattaa tapahtumissaan turvallisemman tilan periaatteita.

https://vasemmisto.fi/vasemmiston-turvallisemman-tilan-periaatteet/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *