Blogi: Nuorten ilmastolakko on tärkeintä mitä tänä keväänä tapahtuu

Me tarvitsemme nuorten ilmastolakkoa uskomattoman paljon. Se on konkreettista, näkyvää ja voimauttavaa toimintaa elinkelpoisen planeetan puolesta. Meidän kaikkien tulevaisuuden puolesta.

Sen sijaan, että puhutaan siitä saavatko nuoret lakkoilla koulusta, pitäisi puhua siitä miksi me kaikki emme ole tehneet niin jo aikaisemmin – ja miten kukaan kehtaa olla tukematta tätä lakkoa. Toivottavasti sinun koulusi, opiskelijayhteisösi tai yhdistyksesi on jo tukemassa lakkoa. Jos ei, niin nyt on korkea aika haastaa se mukaan!

Ilmastonmuutoksen torjuminen on meidän kaikkien asia. Nuoret ovat tänään lakossa meidän kaikkien puolesta, myös niiden, jotka halveksivat ja vähättelevät heidän uskomattoman tärkeää toimintaansa. Ilmastonmuutos on aikamme suurin uhka meille kaikille.

Lauri Linna
Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *