Vasemmisto-opiskelijat: Uudet vaalit ja hyvinvointivaltio takaisin!

uudet_vaalit_NYT

Vasemmisto-opiskelijat vaatii uusien vaalien järjestämistä. “Äärioikeiston saaminen ulos hallituksesta on hyvä ja välttämätön alku, mutta ei riittävää”, Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja Pekka Rantala kommentoi Sipilän hallituksen kaatumista. “Nyt tarvitsemme uudet vaalit, jossa hallituksen tähän asti harjoittaman leikkauspolitiikan suosio sekä lopullisesti äärioikeistolaiseksi muuttuneiden perussuomalaisten kannatus mitataan”, Rantala jatkaa.

Vasemmisto-opiskelijat ovat tyytyväisiä siihen, että hallitusyhteistyö ei enää kelvannut kokoomukselle ja keskustalle. “Muunlainen ratkaisu olisi kuitenkin ollut järkyttävää toimintaa kyseisiltä puolueilta. Silloin he olisivat päästäneet rikoksista tuomitut rasistit määrittelemään hallituksen linjaa Suomessa”, Vasemmisto-opiskelijoiden hallituksen jäsen Lauri Linna tähdentää.

Lisätietoja:

Pekka Rantala
Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtaja

Lauri Linna
Vasemmisto-opiskelijoiden hallituksen jäsen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *