Talvivassari 2017!

Vasemmisto-opiskelijat (Vasop) on jälleen koonnut monipuolisen joukon kiinnostavia aiheita ja alan ihmisiä keskutelemaan suomalaisen koulutuksen ja opiskelijoiden aseman nykytilasta ja tulevaisuudesta. Seminaarin teemana on kevään vaalit huomioiden ”Kunta ja opiskelijat”. Talvivassari järjestetään tällä kertaa 11.-12.3.2017 Joensuussa ISYY:n kokous- ja saunatila Suvaksella. Tila ei valitettavasti ole esteetön. Seminaarissa käsittelemme mm. kuntavaikuttamista, sote-uudistusta, kaupunkirakenteita, kunnallista koulutuspolitiikkaa ja Vasopin järjestöllisiä asioita. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös Vasopin ylimääräinen yleiskokous.

Talvivassariin ilmoittaudutaan täyttämällä lomake viimeistään keskiviikkona 8.3.2017. Vasemmisto-opiskelijoiden jäsenille korvataan matkakulut tositetta vastaan edullisimman julkisen liikennevälineen mukaan. Joensuussa on tarjolla myös toverimajoitus sekä ruokailu. Vielä ehdit myös liittyä jäseneksi.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista ja sinne ilmoitetaan ohjelmassa ja järjestelyissä tapahtuvista muutoksista.

Nähdään Joensuussa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *