Vasop ry:n sääntömääräinen yleiskokous Turussa 22.-23.10.2016

Yleiskokous on parasta just koht! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Vasemmisto-­opiskelijoiden yleiskokoukseen. Kokouksessa jatkotyöstämme vasemmistolaista vallankumousta laittamalla tilit tasan menneen kanssa, hiomalla suunnitelmat tulevaa varten sekä valitsemalla henkilöt näitä toteuttamaan.

Kahden päivän aikana käsittelemme sääntömääräisten asioiden lisäksi yhdistyksen historian ensimmäisen strategian ja keskipitkän aikavälin taloussuunnitelman sekä päätämme yhdistyksen hakemista jäsenyyksistä muissa yhdistyksissä.

Kannustamme myös lähtemään ehdolle Vasemmisto-opiskelijoiden hallitukseen. Kunta­- ja superedustajistovaalivuosi on varmasti mielenkiintoinen viettää opiskelijapolitiikan huipulla! Kysymyksiä Vasopissa toimimisesta ja ehdokasilmoittautumisia voi esittää vaikka kommentoimalla alta löytyvään Facebook-tapahtumaan.

Osallistuminen yleiskokoukseen on maksutonta ja jäsenillä on oikeus hakea kulukorvaukset matkoistaan kokoukseen ja takaisin edullisimman julkisen liikennevälineen mukaan.

Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ

Yleiskokouksen Facebook-tapahtuma.

Jäseneksi voit liittyä täällä: http://tinyurl.com/liityvasop

Yleiskokousasiakirjat löytyvät täältä: bit.ly/vasopyleiskokous

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *