Hae Vasopin pääsihteeriksi!

Vasemmisto-opiskelijat ry etsii pääsihteeriä!

Oletko mielestäsi fillarikommari? Haluatko syventää kokemustasi punavihreästä kuplasta? Onko sinunkin unelmana järjestää vallankumous kattoterassilla*? Oletko jämpti ja aikaansaava tyyppi, jonka sydän sykkii vasemmistolle? Saatat olla etsimämme henkilö! (*säävarauksella)

***

Vasemmisto-opiskelijat ry (Vasop) on vuonna 2000 perustettu itsenäinen vasemmistolainen opiskelijajärjestö, jota ohjaavat feministiset, sosialistiset ja ekologiset arvot.

Pääsihteerin tärkein tehtävä on vastata yhdistyksen taloudesta ja hallinnosta sekä tukea hallituksen toimintaa. Työtehtävät koostuvat erilaisista seminaarien, tapahtumien ja kokousten järjestelytehtävistä, laadunvarmistusjärjestelmän ylläpidosta, poliittisen työn tukemisesta sekä viestinnästä ja sen kehittämisestä omien vahvuuksien mukaan sekä tiiviissä yhteistyössä hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kanssa.

Hakijalta edellytetään koulutusta tai muulla tavoin hankittua osaamista yhdistyksen talouden ja hallinnon tehtävistä. Edellytämme valmiutta joustavaan tiimityöskentelyyn, satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön, matkustamiseen sekä suomen ja englannin kielellä työskentelyyn. Katsomme eduksi kokemuksen opiskelija- ja nuorisojärjestöissä toimimisesta sekä laadunvarmistustyöstä. Toivomme hakijalta koulutuksen ja opiskelijan yhteiskunnallisen aseman tuntemusta sekä vasemmistolaista maailmankatsomusta.

Tehtävä on on osa-aikainen (18 tuntia viikossa), toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa 1.10.2016 tai sopimuksen mukaan. Jatkossa työtuntien määrä voi kasvaa toiminnan kehittymisen myötä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta töiden suorittaminen muualtakin käsin on mahdollista. Työstä maksetaan palkkaa 1208,88 euroa kuukaudessa ja lisäksi työntekijä saa lounasedun.

Työnhakuprosessi on anonyymi. Hakemukset vastaanotetaan oheisella hakemuslomakkeella perjantaihin 26.8.2016 kello 23.59 mennessä. Kutsumme hakemusten perusteella 3-5 hakijaa haastatteluihin, jotka järjestetään perjantaina 2.9.2016 Helsingissä. Korvaamme haastateltaville matkakulut halvinta julkista kulkuneuvoa käyttäen.

Linkki hakemuslomakkeeseen: http://goo.gl/forms/m7sHqKZOTluqCk8t2

***

Jäikö kysyttävää?

Työnkuvaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä puheenjohtaja Pinja Laukkaseen sähköpostitse tai puhelimitse. Parhaiten puheenjohtajan tavoittaa puhelimitse 1.-7.8. tai 21.-22.8. klo 12-20 välisenä aikana.
Yhteystiedot: puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi
puh. 040 140 2229

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä hallituksen jäsen Noora Nousiaiseen sähköpostitse tai puhelimitse. Parhaiten Nooran tavoittaa puhelimitse arkena klo 16 jälkeen.
Yhteystiedot: noora.nousiainen1(at)gmail.com
puh. 040 750 3857

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *