VASOP15V: seminaari ja bileet

Vasop juhlii tänä vuonna 15- vuotista historiaansa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna sekä seminaarilla että synttäribileillä.

Juhlavassari

Vasemmisto-opiskelijoiden perinteinen kesävassaritapaaminen juhlii nimeään myöten Vasopin 15-vuotiasta taivalta 4.-5.9. Tapaaminen tapahtuu tänä vuonna Helsingissä Uuden ylioppilastalon Kupolissa (Mannerheimintie 5 B, 7. kerros). Luvassa on jälleen koulutusta syksyn edarivaaleja silmällä pitäen, keskustelua ajankohtaisista aiheista ja vapaamuotoista yhdessäoloa, minkä lisäksi lauantai huipentuu Vasop 15-v -juhliin Malmin työväentalolla.

Ohjelma

Perjantai 4.9.

17:00-18:00 Yhteinen päivällishetki Unicafe Kaivopihassa (omakustanteinen)
18:00-19:30 Kohti vaalivoittoa: vaikuttaja- ja esiintymiskoulutus / Juhis Ranta, Greenpeace
19:30-20:00 Paikallisjärjestöjen kuulumiset ja iltapalaa

Lauantai 5.9.

10:00-11:00 Aamiaista ja suhmurointia
11:00-12:30 Rasismi nykypäivän Suomessa – Mitä voimme tehdä / Hanna-Marilla Zidan
12:30-13:30 Lounas Unicafe Kaivopihassa (omakustanteinen)
13:30-15:00 Vasemmisto nyt ja huomenna / Puhuja varmistuu myöhemmin

Vasop korvaa jäsenilleen matkakulut tapahtumaan halvimman kulkuneuvon mukaan. Tarjolla on vegaanista aamu- ja iltapalaa sekä kahvia ja teetä, mutta huomaathan, että muut ruokailut ovat omakustanteisia.

Ilmoittautumiset Juhlavassariin oheisen lomakkeen kautta: http://goo.gl/forms/zrp3v2bStR

Kupoli on valitettavasti esteellinen tila. Otathan yhteyttä, jos tarvitset opastusta tai tukea tilan saavuttamiseksi, etukäteen ilmoittautumislomakkeen avulla tai sähköpostilla (puheenjohtaja(at)vasemmisto-opiskelijat.fi) tai paikan päällä soittamalla numeroon 040 140 2229.

 

Vuosijuhlat

Tervetuloa Vasemmisto-opiskelijoiden 15-vuotissyntymäpäiville lauantaina 5.9.2015! Juhlat järjestetään Helsingissä Malmin työväentalolla kello 18.30 alkaen.

Illan aikana ohjelmassa ruokaa, juomaa, livemusiikkia, puheita ja yhdessä juhlimista.
Juhlien osallistumismaksu on Vasemmisto-opiskelijoiden jäsenille 10 euroa ja muille 30 euroa. Ilmoittautuneille laitetaan sähköpostilla lisätietoa maksuista ja juhlien ohjelmasta ilmoittautumisen päätyttyä.

Juhla-asuksi sopii mikä vain asu, jossa tunnet olosi mukavaksi ja juhlavaksi. Juhlien virallisena hashtagina toimii #vasop15v. Juhlista on tarkoitus puolen yön maissa siirtyä Sitoutumaton Vasemmisto ry:n järjestämiin avoimiin jatkobileisiin Kupoliin.

Ilmoittautumiset 20.8. mennessä oheisen lomakkeen kautta (http://goo.gl/forms/xSAaawmquj). Mahdollisten tervehdysten pitäminen ilmoitetaan niin ikään linkin kautta. Tiedustelut ja kaikenlaiset kysymykset Vasopin varapuheenjohtajalle osoitteeseen vihtori.suominen@gmail.com.

Tervetuloa!

Lisätietoa juhlista fb-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/1592987274296780/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *