Vasemmisto-opiskelijat etsii pääsihteeriä

Vasemmisto-opiskelijat etsii pääsihteeriä

TYÖPAIKKAILMOITUS Helsingissä 1.1.2013

VASEMMISTO-OPISKELIJAT HAKEE PÄÄSIHTEERIÄ

Vasemmisto-opiskelijat hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn pääasiallinen suorittamispaikka on Helsinki ja työaika on 15 tuntia viikossa.

Vasemmisto-opiskelijat on vuonna 2000 perustettu valtakunnallinen punavihreä opiskelijajärjestö, joka toimii tasa-arvoisen ja opiskelijalähtöisen koulutuspolitiikan puolesta. Vasopin toimintaa ohjaavat vasemmistolaiset ja ekologiset arvot.

Pääsihteeri vastaa yhdistyksen taloudesta ja yleisestä hallinnosta liittyen yhdistyksen päätöksentekoon ja kokousten järjestämiseen, kokouksissa sihteerinä toimimisesta, tiedottamisesta, sidosryhmäyhteistyöstä sekä valtakunnallisten tapaamisten käytännön järjestelyistä ja valmistelusta.

Pääsihteeriltä edellytämme punavihreää arvomaailmaa, Suomen koulutusjärjestelmän tuntemusta, Vasemmisto-opiskelijoiden kentän ja opiskelijaliikkeen lähihistorian ja nykytilanteen tuntemusta, ymmärrystä yhdistyksen taloudenpidosta, kokousteknisiä taitoja, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, valmiutta kannanottojen kirjoittamiseen, matkustamiseen ja ilta- ja viikonlopputyöhön arkipäivänä tapahtuvan toimistotyön lisäksi. Tarjoamme mahdollisuutta myös osa-aikaiseen etätyöhön.

Pääsihteerin palkka on 1007,40€ euroa/kk. Lisäksi työsuhteen etuihin kuuluu lounas- ja matkapuhelinetu sekä työsuhdematkalippu. Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa yhtenä .rtf- tai .pdf-tiedostona viimeistään 31.1.2013 osoitteeseen puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi. Hakemusviesti on otsikoitava PÄÄSIHTEERIHAKEMUS. Hakemukseen ei tarvitse liittää mukaan todistusjäljennöksiä.

Osa hakijoista kutsutaan Vasemmisto-opiskelijoiden hallituksen suorittamaan työpaikkahaastatteluun Helsinkiin. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan puhelimitse 4.2.2013. Tiedusteluihin vastaa puheenjohtaja Antti Kettunen (puheenjohtaja@vasemmisto-opiskelijat.fi, 044-0763351).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *