Byrokratiaviikonloppu 9.-10.6. Tampereella

Minkälainen on järkevä järjestörakenne? Mistä rahaa toimintaan? Miten vaikuttaa vasemmistolaisesti omassa oppilaitoksessa?

Vasemmisto-opiskelijat järjestää byrokratian ja vaikuttamisen täyteisen viikonlopun Tampereella 8.-10.6.2012. Perjantaina 8.6. pidetään Vasopin hallituksen kokous, ja lauantai 9.6. on pyhitetty järjestöbyrokratian kiemuroille. Lauantaina valmistelemme keskustellen sääntömuutosta, josta päätetään syksyn liittokokouksessa. Sääntömuutoksen sisältö tulee koskemaan Vasopin järjestörakennetta – siis mahdollisesti liittomuotoon siirtymistä.

Viikonloppua vietetään kauniissa maisemassa Tampereen Kämmenniemen Villa Tonissa. Matkat korvataan ilmoittautuville halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 3.6. osoitteeseen milla.jurva@uta.fi!

Alustava ohjelma on seuraavanlainen:

Perjantai 8.6.
Vasopin hallituksen kokous

Lauantai 9.6.
Byrokratiapäivä:
– alustuksia järjestörakenteesta ja talousasioista
– paikallistoimijoiden kuulumisia
– työryhmätyöskentelyä
– saunomista, illanviettoa

Sunnuntai 10.6.
– aamiaista, loppusiivousta ja kotiinlähtö

Fb-event

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *